2010. július 24., szombat

A mágnes ereje!

A koncentrált terápia!
Magnetoterápiával a mellékhatásoktól mentes, eredményes fájdalomcsillapításra!

Kis méretét tekintve állandó és gyors „tűzoltás” lehet pl. fejfájás, fogfájás, ízületi és derékpanaszok esetében, valamint idegpálya-stimuláló hatása miatt jól alkalmazható mozgáskorlátozottak rehabilitációjánál. Ez a mintaoltalmi szabadalommal védett találmány a testünkben keringő vér, ill. annak magas vastartalma segítségével juttatja el a magnetoterápia pozitív hatásait minden sejtünkhöz. Szakirodalmi adatok és felhasználói vélemények egyaránt igazolják kedvező egészségfenntartó hatásait a kiválasztószervi folyamatoknál, epekő, vesekő, keringési rendellenességek, vérnyomásproblémák kezelésénél.



Felhasználási terület:

- emésztési és kiválasztó szervi problémák kezelésére
- szívritmuszavar normalizálására
- reumatikus, ízületi problémák esetén


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A Magnátor felső részén két párhuzamos irányvonal található. Ezek jelzik a csukló és ezáltal a kar irányát, ahogy a készülék fölé kell helyezni. A készülék használója ezen irányvonalakkal párhuzamosan csuklójának belső felét, - ahol a legközelebb futnak a test felszínéhez a fő verőerek (ahol a pulzust szoktuk tapintani)-, a készülék fölé tartja úgy, hogy a kéz és a Magnátor között 10-20 mm légrés legyen.
Mivel minden ember szervezete más, ezért érdemes mindkét csuklóval próbát tenni, Önök is észre fogják venni már az első kezelések után a különbséget, azt hogy melyik kezükkel érdemesebb a kezelést rendszeresen lefolytatni.
Az alkalmazási idő a súly függvényben: 6-12 perc.

A kezelés alatt nem szükséges különleges diéták alkalmazása, de javasolt a nagyobb folyadékmennyiség bevitele (elsősorban tea).


EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Mágnesesség töltése 3900 Gauss

FIGYELEM!
A termék pacemakerrel nem használható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése